Tragična prometna nesreča na Celjskem, 35-letni motorist po prehitevanju izgubil življenje

A.L.
13.07.2022 10:13

To je letošnja dvanajsta smrtna žrtev prometnih nesreč na območju Policijske uprave Celje.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Andrej Petelinšek

Včerajšnji dan je na Celjskem zaznamovala tragična prometna nesreča, ki se je nekaj pred 18. uro zgodila v Šentjanžu na območju Rečice ob Savinji. 46-letna voznica osebnega avtomobila, ki je vozila iz smeri Mozirja proti Radmirju, je pri zavijanju v levo na dovozno pot k stanovanjski hiši zaprla pot 35-letnemu motoristu, ki jo je prehiteval. Voznica se pred spremembo smeri vožnje ni prepričala, da to lahko stori brez nevarnosti za druge udeležence cestnega prometa, motorist pa je z nepravilnim prehitevanjem prav tako kršil določila zakona o pravilih cestnega prometa, saj je prehiteval pred seboj vozeče vozilo, ki je že dalo znak in je zavijalo v levo.

Motorist je na kraju nesreče poškodbam podlegel. Povzročiteljico prometne nesreče bodo kazensko ovadili zaradi suma storitve kaznivega dejanja povzročitve prometne nesreče iz malomarnosti. To je letošnja dvanajsta smrtna žrtev prometnih nesreč na območju Policijske uprave Celje.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta