V dveh dneh mariborski policisti opravili 41 zasegov droge

ČK
08.08.2022 10:40

V petek in soboto so posredovali na festivalu elektronske glasbe na Ptuju ter obiskovalcem odvzeli konopljo, ekstazi, amfetamin, kokain ...

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Mariborski policisti so na javni prireditvi na območju Ptuja, ki jo je v dveh dneh obiskalo več tisoč obiskovalcev, 5. in 6. avgusta opravili poostren nadzor in izvedli 41 zasegov prepovedanih drog.

V policijski depeši ime dogodka ni navedeno, se je pa policistom zapisalo, da so nadzor opravili na koncertnem prizorišču in tudi v okolici, na Ptuju pa je minuli vikend bil mednarodni festival elektronske glasbe.

V tridesetih primerih so zasegli prepovedano drogo konopljo, petkrat je šlo za zaseg amfetamina, v treh primerih so zasegli ekstazi, dvakrat kokain in v enem primeru kristale MDMA.

Ko bodo zaključene vse analize zaseženih snovi in zbrana vsa potrebna obvestila, bo uvedenih 34 t. i. hitrih postopkov o prekršku zaradi kršitve zakona o proizvodnji in prometu s prepovedanimi drogami ter pet obdolžilnih predlogov, so sporočili s PU Maribor.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta