V sredini prometni nesreči umrl član znane slovenske glasbene skupine

A.L.
16.06.2022 09:08

V včerajšnji prometni nesreči je umrl znani glasbenik.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Sašo Bizjak

Kot smo poročali včeraj, se je pri Satahovcih zgodila huda prometna nesreča, v kateri je umrl 60-letni voznik motornega kolesa. Nesrečo, ki se je zgodila malo pred 16. uro, je po ugotovitvah policistov povzročil voznik osebnega vozila, ki je na cesti od naselja Krog v smeri Tišine v križišču za Satahovce zavijal levo. Pri tem je spregledal mopedista, ki je pripeljal v nasprotni smeri, in mu odvzel prednost.

60-letnik je umrl na kraju nesreče, policisti pa bodo po zbranih dokazih zoper 28-letnega povzročitelja nesreča podali kazensko ovadbo na pristojno tožilstvo.

Več medijev danes poroča, da je v nesreči umrl Žarko Sreš, znani pomurski glasbenik in bobnar skupine D'Kwaschen Retashy. Tragično novico je na svoji Facebook strani potrdila tudi skupina in zapisala: "Z neizmerno žalostjo v srcu vam sporočamo, da je včeraj tragično preminil Žarko Sreš. Žarko je bil spoštovan in ljubeč mož, oče, sin, brat, prijatelj in član skupine D'Kwaschen retashy. Hvala za vsa izrečena sožalja in hvala vsem, ki stojite družini ob strani v teh težkih trenutkih. Nikoli več ti ne bomo rekli 'Žarko ... zaropotaj!' Pa vseeno boš za vedno z nami. Radi te imamo!"

Z neizmerno žalostjo v srcu vam sporočamo, da je včeraj tragično preminul Žarko Sreš. Žarko je bil spoštovan in ljubeč...

Objavil/a D`KWASCHEN RETASHY dne Sreda, 15. junij 2022

Prejšnji teden v prometni nesreči umrl nekdanji Murin vratar

Spomnimo, minuli teden se je med naseljem Gederovci in Rankovci zgodila še ena huda prometna nesreča, v kateri je umrl motorist. Na družbenih omrežjih se je hitro razširila novica, da je bil žrtev nesreče nekdanji Murin vratar Nikola Talaber.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta