V zadnjih 24 urah sta v Šentjurju in Štorah umrla voznika osebnih vozil

M.R.
19.05.2023 09:10

Na območju celjske policijske uprave sta v prometnih nesrečah umrla dva voznika, ki sta bila tudi sama povzročitelja.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Sašo Bizjak

Prva nesreča se je zgodila včeraj ob 17.45 v semaforoziranem križišču na Ljubljanski cesti v Šentjurju. 77-letni voznik osebnega vozila je trčil v osebno vozilo, v katerem je bila voznica, ki je ustavila zaradi rdeče luči na semaforju. Voznico je odbilo v vozilo voznika, ki je ustavil pred njo, to pa še v osebno vozilo tretjega voznika, ki je pravilno pripeljal nasproti. 

77-letnika so z reševalnim vozilom prepeljali v UKC Maribor, a je tam umrl. Policisti še preverjajo okoliščine dogodka, so sporočili s celjske policijske uprave.

Nekaj čez polnoč pa je 45-letni voznik z osebnim vozilom pri naselju Štore vozil iz smeri Celja in na ravnem delu ceste zapeljal na nasprotno smerno vozišče ter tam trčil v voznika tovornega vozila, ki je vozil po svojem pasu. Hudo poškodovanega so z reševalnim vozilom odpeljali v celjsko bolnišnico, kjer je v jutranjih urah umrl. Tudi v tem primeru policisti okoliščine dogodka še preverjajo.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta