(VIDEO) Na omrežjih je zaokrožil posnetek: Se člani dalmatinskih navijaških skupin res spopadajo že tri noči zapored?

Miha Raičevič
23.08.2021 15:17
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Na družbenih omrežjih se širi posnetek obračuna med dvema skupinama mladih moških, nastal pa naj bi konec preteklega tedna na območju Primoštena. Hrvaški mediji pišejo, da naj bi se spopadli navijaški skupini Torcida (navijači splitskega Hajduka) in Funcuti (navijači HNK Šibenik). 

Šibeniška policija je potrdila incident, ki se je zgodil v noči na nedeljo. "Dobili smo prijavo o spopadu, preiskava pa je še v teku, zato za zdaj ne moremo podati nobenih dodatnih informacij. Seznanjeni smo tudi s posnetkom na družbenih omrežjih," je za spletni portal Šibenik.in povedal predstavnik policije Šime Pavić

20.08.2021🇭🇷Young Funcuti(Šibenik) vs Young Torcida (Hajduk Split)

Objavil/a Hooligans.cz dne Nedelja, 22. avgust 2021

Na posnetku je videti, da so se moški obmetavali z baklami in velikimi kamni. Medtem ko so se oni pretepali, pa so tisti, ki so se slučajno znašli v njihovi bližini, vse skupaj snemali, piše omenjeni portal. 

Časnik Jutarnji list pa na svoji spletni strani še piše, da so na spletni strani Balkanski navijači zapisali, da se člani dalmatinskih navijaških skupin spopadajo že tri noči zapored.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta