(VIDEO) Neverjetni prizor: Policija objavila posnetek traktorja z avtoceste in sporočila ...

Asja Lednik
14.10.2021 12:32
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Slovenska policija je na Facebooku objavila posnetek traktorista, ki se je s prikolico, polno drv, odpravil kar na avtocesto. Znano je, da traktorji že na regionalnih cestah zaradi previdne in posledično tudi počasne vožnje povzročajo zastoje, zato je tovrstno početje na avtocesti, kjer so hitrosti velike, še toliko bolj nevarno.

Traktor & avtocesta

[TRAKTOR & UTRINKI IZ SLOVENSKIH AVTOCEST] Hm 😱, včasih bližnjica ni najboljša izbira ... Na avtocesti vozniki motornih vozil razvijejo visoke hitrosti in ne pričakujejo tako počasnega 🚜 vozila na cesti, tako dejanje je zelo nevarno in zato tudi prepovedano. Vozite pametno, vozite varno!

Objavil/a Slovenska policija / The Slovenian police dne Torek, 12. oktober 2021

Na to opozarjajo tudi policisti. Ti so ob posnetku zapisali: "Včasih bližnjica ni najboljša izbira ... Na avtocesti vozniki motornih vozil razvijejo visoke hitrosti in ne pričakujejo tako počasnega vozila na cesti, tako dejanje je zelo nevarno in zato tudi prepovedano. Vozite pametno, vozite varno!"

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta