(VIDEO) Pri Lomu želel prečkati avtocesto, reševalec povedal, kako se je tovrstno početje končalo pred leti

A.L.
28.08.2022 12:12

"S posnetkom želimo opozoriti, da je tako početje na avtocesti smrtno nevarno in prepovedano."

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Na Facebook in Twitter profilu Ustvarimo reševalni pas se je pojavil nov posnetek nevarnega početja. Tokrat je očividec posnel moškega, ki pri počivališču Lom stoji na sredini cestišča, da bi prečkal avtocesto. Anže Albreht, ustanovitelj Zavoda reševalni pas je zapisal, da je pred nekaj leti posredoval točno na tej lokaciji, ko je "oseba želela prečkati avtocesto. Ni ji uspelo, s kraja je odšla v dveh vrečah, avto, ki jo je zadel, je bil totalka, voznik lažje poškodovan".

V objavi na družbenem omrežju so se vprašali, kaj se ljudem dogaja v glavi. "Pri infoPot smo preverili in sporočili so nam, da gre na tem delu avtoceste mimo trenutno 5800 vozil na uro in s preprostim računom lahko pridemo do dejstva, da se v eni sami sekundi pelje mimo 1,6 vozila (vsi 4 prometni pasovi skupaj). S posnetkom želimo opozoriti, da je tako početje na avtocesti smrtno nevarno in prepovedano."

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta