(VIDEO) Večkilometrska kolona vozil: "Deli in pokaži, kako to delamo v Sloveniji"

A.L.
12.12.2019 14:54
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Danes, v času jutranje prometne konice, se je na primorski avtocesti pred Vrhniko zgodila prometna nesreča, zaradi katere je bil zaprt prehitevalni pas, nastala pa je tudi 17 kilometrov dolga kolona vozil. Šlo je za naletno trčenje štirih vozil, ki ga je povzročil voznik, ki je vozil z neprilagojeno hitrostjo. Dve osebi sta bili lažje poškodovani, povzročitelju so izdali plačilni nalog.
{facebookpost}https://www.facebook.com/ustvarimo.SOS.pas/videos/3147411671942936/{/facebookpost}
V tistem času je bilo na nujni vožnji tudi reševalno vozilo, ki je uro po trčenju v ljubljanski klinični center moralo prepeljati kritično obolelo osebo, so zapisali na Facebook strani Ustvarimo Reševalni PAS na avtocestah. "Deli in pokaži, kako to delamo v Sloveniji," so še zapisali in s tem poskrbeli, da je posnetek hitro zaokrožil na družbenem omrežju. Kot kaže, so danes zjutraj vsi vozniki ustrezno ravnali in s tem reševalnemu vozilu omogočili, da je brez težav prispelo do kliničnega centra.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta