Zločin v Mostju: Bolj kot očitki obdolženega skrbi medijsko poročanje

Vesna Lovrec Vesna Lovrec
21.08.2023 19:03
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Kristijan Slodnjak je na sojenje vedno prihajal v strogi poslovni obleki, z obvezno kravato, danes pa je presenetil s sproščenim videzom.
Kristijan Slodnjak je na sojenje vedno prihajal v strogi poslovni obleki, z obvezno kravato, danes pa je presenetil s sproščenim videzom.
Vesna Lovrec
Na ptujskem sodišču se je z zaslišanjem prič nadaljevalo sojenje Kristijanu Slodnjaku, ki mu tožilstvo očita pomoč pri kaznivem dejanju umora Andreja Kirbiša. Med drugim so tokrat svoje izpovedali domačina, ki sta umorjenega med vožnjo s traktorjem našla na makadamski cesti v bližini naselja Mostje, ter priča, ki je na kraju videla dva avtomobila, sodišče pa je zaslišalo tudi strokovnjaka iz Zavarovalnice Sava, ki je obtoženega preiskoval zaradi neupravičenega zadrževanja gotovine svojih strank. Ker je v policah prikazal, da bodo plačale preko položnice, denarja pa na zavarovalnico ni bilo, je ta zavarovancem poslala opomin, kar pa so stranke obtoženega prerekale, ker so Slodnjaku obveznost plačale v gotovini. 
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Preberite celoten članek

Sklenite naročnino na Večerove digitalne pakete.
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.
  • Obiščite spletno stran brez oglasov.
  • Podprite kakovostno novinarstvo.
  • Odkrivamo ozadja in razkrivamo zgodbe iz lokalnega in nacionalnega okolja.
  • Dostopajte do vseh vsebin, kjerkoli in kadarkoli.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta