(FOTO) Gostinci trepetajo pred jesenjo, ena najbolj prestižnih hrvaških restavracij pa ne ve, kam z gosti

08.09.2021 08:51
Medtem ko nekateri gostinci trepetajo pred negotovo jesenjo, mora ena najbolj prestižnih dubrovniških restavracij zaradi velikega povpraševanja zavračati goste in se jim opravičevati.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Znana in zelo priljubljena dubrovniška restavracija 360 se opravičuje vsem tistim, ki jim niso mogli urediti rezervacije. "Radi bi se opravičili vsem gostom, ki jim zaradi velikega povpraševanja nismo mogli zagotoviti rezervacije. Rezervacije so odprte 30 dni vnaprej, upamo, da vas bomo lahko gostili kdaj drugič," so preko družbenih omrežij sporočili. Restavracija 360 je nedavno pristala na TripAdvisorjevem seznamu najboljših restavracij v Evropi, v kategoriji "fine dining"

"Neverjeten razgled, atmosfera, hrana," so navdušeni tisti, ki so ta hrvaški kulinarični fenomen že doživeli. Restavracija je gostila tudi številne zvezde, leta 2019 je tam večerjal nogometaš Cristiano Ronaldo. Zvezdnika in njegovo Georgino Rodriguez so takrat s kombijem pripeljali do vrat restavracije, ki se nahaja znotraj znamenitega dubrovniškega obzidja.

Podoben postopek so izpeljali tudi pred leti, ko so gostili zdaj že pokojnega papeža Janeza Pavla II

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta