(FOTO) Imate majhno kopalnico? Potem potrebujete vitko rešitev

J. M.
19.07.2023 06:00

Majhne kopalnice predstavljajo pogost izziv pri oblikovanju in opremljanju prostorov v sodobnih domovih. A vselej se najde ustrezna rešitev.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Geberit

Omejeni kvadratni metri v kopalniškem prostoru zahtevajo premišljeno načrtovanje in izbiro pohištva, ki je prilagojeno tem razmeram. V majhni kopalnici je ključnega pomena izbrati kopalniško pohištvo, ki bo ustrezno zapolnila vsak centimeter prostora, ki je na voljo, ne da bi pri tem izgubili funkcionalnost prostora. Pogosto so za majhen prostor primerne vitke rešitve.

Ena izmed serij, ki se izjemno dobro poda v majhno kopalnico, je Selnova Square iz Geberita. S svojimi kompaktnimi elementi kopalniškega pohištva in z inovativnimi rešitvami za shranjevanje, ta serija omogoča maksimalno izrabo prostora in hkrati ustvarja estetsko privlačno okolje.

Set umivalnikov

Umivalnike Selnova Square, ki so široki 36, 45 in 50 centimetrov, lahko dopolnite z ustrezno omarico. Omarice za umivalnike so oblikovane tako, da je več prostora za shranjevanje. Notranjost je zasnovana tako, da je možno pokončno shraniti tudi visoke predmete.

Nove omarice Selnova so na voljo v štirih barvah: beli, lava, oreh hickory in svetlem orehu hickory. Ročaji v črni mat ali beli mat barvi dodajo prostoru oblikovni poudarek.

Geberit

Za nadpultne umivalnike

Novost v kopalniški ponudbi Selnova Square je izbor ovalnih umivalnikov velikosti 60 in 80 centimetrov. Umivalniška plošča za namestitev je na voljo v kompletu z omarico. Skupaj sta popolnoma usklajena in pripravljena na dimenzije umivalnikov. Za montažo se umivalnik enostavno namesti na umivalniško ploščo ali na osnovno omarico. In popoln prostor za umivalnik je pripravljen.

Geberit
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta