Imenitna rešitev za svetlejšo in prostornejšo mansardo

J. M.
16.11.2023 05:00

Sodobno bivanje v mansardi pridobiva povsem novo dimenzijo z inovativnim strešnim balkonskim oknom, ki v nekaj sekundah prostor preobrazi v prijaznejši ambient.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Strešno okno ali strešni balkon. Zgornji del se odpre kot panoramsko strešno okno.
Velux

Strešni balkon lahko dramatično spremeni prostor. To je najhitrejši način, da svojim podstrešnim prostorom dodate naravno svetlobo, prezračevanje in občutek odprtosti. Učinek dnevne svetlobe, svežega zraka in razgleda je osupljiv.

Ta prefinjen arhitekturni element ne le dodaja zrak, svetlobo in razgled, ampak ko je zaprt, se brezhibno zlije s streho, ohranjajoč estetsko celovitost vaše hiše.

Hkrati pa lahko strešni balkon popolnoma spremeni karakter podstrešnega prostora. Je najhitrejši in najučinkovitejši način, da vašim podstrešnim prostorom dodate vitalno naravno svetlobo, svež zrak in občutek prostornosti. Inovativni balkon se odpre v nekaj sekundah, tako da se poveže z zunanjostjo, prostor pa se zdi prostornejši z veliko dnevne svetlobe in svežega zraka. Zunanji pokrovi s klikom zagotavljajo visokokakovosten zunanji videz in zmanjšujejo nevarnost vdora vode. Rešitev je primerna za naklon strehe 35-53 stopinj.

Ko je zgornji del odprt, je mogoče spodnji del potisniti navzven do navpičnega položaja.
Velux

Materiali in izbira

Izbirate lahko med različnimi notranjimi obdelavami. Standardno je vgrajena troslojna zasteklitev, na zunanji strani pa so pokrivni profili v temno sivi barvi. Zgornji del se odpre kot panoramsko strešno okno.

Strešni balkon se v nekaj sekundah spremeni iz strešnega okna v balkon.
Velux

Naravno prezračevanje tudi pri zaprtem oknu

Inovativno trostopenjsko loputo za upravljanje lahko odprete, da omogočite prezračevanje tudi pri zaprtem oknu. To je idealno za deževne dni ali za dodatno varnost, ko vas ni doma.

Filter za čist zrak brez mrčesa

Vgrajen zračni filter zagotavlja, da je zrak v vašem domu svež in čist, hkrati pa preprečuje vdor prahu in mrčesa. Filter je enostaven za čiščenje in ga je mogoče uporabiti večkrat.

Zgornji del okna lahko ostane odprt v katerem koli položaju do kota 45 stopinj.
Velux
Inovativni balkon vam daje zrak, svetlobo in čudovit razgled.
Velux
Okvirji in krila so izdelani iz visokokakovostnega lepljenega borovega lesa, prevlečenega z impregnacijo in plastmi akrilnega brezbarvnega laka na vodni osnovi ali bele barve.
Velux
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta