Marles prejel prestižno nagrado za poslovno odličnost

J. M.
25.01.2024 05:00

Nagrado Superbrands Slovenija vsako leto prejmejo iztopajoče, zaupanja vredne blagovne znamke, ki jim potrošniki in strokovna javnost pripisujejo kakovost in zaneslijvost.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Marles hiše Maribor

Podjetje Marles hiše Maribor, ki se uveljavlja kot vodilni mednarodni proizvajalec lesenih montažnih objektov, je letos prejemnik prestižne nagrade Superbrands Slovenija 2024. S svojo zavezanostjo inovativnosti, visokim okoljskim standardom in družbeni odgovornosti se je Marles uveljavil kot sinonim za vrhunsko leseno montažno gradnjo.

V podjetju Marles so veseli sprejema v klub najboljših, saj je to priznanje njihovemu trdemu delu in predanosti. "Ponosni smo na nagrado Superbrands, kot dragoceno potrditev izjemni kakovosti Marles blagovne znamke, ki jo nagrada izpostavlja kot vodilno na področju trajnostne lesene montažne gradnje," je povedala Melanja Korošec, direktorica strateškega marketinga in inovacij.

Melanja Korošec, direktorica strateškega marketinga in inovacij v podjetju Marles: "Zavedamo se, da je dom več kot le zgradba – je prostor, kjer se ustvarjajo dragocene zgodbe in spomini."
Jernej Leskovar

Več kot 28.000 individualnih objektov

Podjetje Marles Hiše je največji slovenski proizvajalec naprednih lesenih montažnih objektov v Sloveniji in je že več kot osem desetletij sinonim za montažne hiše. Do zdaj je zgradilo že več kot 28.000 individualnih objektov, več kot 400 vrtcev in šol - in ima pomembno strateško vlogo pri razvoju montaže gradnje. S svojimi izvirnimi inženirskimi rešitvami prispeva k napredku v panogi in spodbuja trajnostno gradnjo. Z Marlesovim vplivom se industrijska proizvodnja stavb iz naravnih in okolju prijaznih materialov nadalje razvija, stavbe z nizkim ogljičnim odtisom pa postajajo prva izbira kupcev okolju prijaznih lesenih stavb.

Predanost ljudem

Priznanje Superbrands je potrditev vrhunske blagovne znamke, zaupanja potrošnikov ter splošne odličnosti, ki jo Marles zagotavlja s svojimi lesenimi montažnimi objekti po vsej Evropi. Podelitev Superbrands nagrade je namreč rezultat temeljitega ocenjevanja moči blagovne znamke, njenega tržnega položaja ter dojemanja potrošnikov. Priznanje slednjih je podjetju Marles izjemno pomembno, saj je poslanstvo podjetja uresničevanje življenjskih sanj o lastnem domu. Melanja Korošec ob tem dodaja: "Zavedamo se, da je dom več kot le zgradba – je prostor, kjer se ustvarjajo dragocene zgodbe in spomini. Zato si bomo še naprej prizadevali, da svojim strankam zagotovimo ne le kakovostno bivanje, ampak tudi kar najbolje izpolnimo njihove življenjske sanje. Naša predanost strankam je gonilo našega razvoja - in s ponosom bomo gradili prihodnost, ki odraža njihove želje in potrebe."

Marles hiše Maribor
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta