Nevsakdanja vrata, ki so pravšnja za ukrivljene prostore

J. M.
17.11.2023 05:00

Gradite ali živite v hiši, ki ima zaobljene stene? Potem morda potrebujete tudi drugačna vrata.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Vratni sistem je sestavljen iz polkrožnega podboja in ukrivljenih drsnih vrat.
Ermetika

Ukrivljeni in krožni prostori so v arhitekturi redki in zato toliko bolj privlačni. Arhitekturi podarjajo estetiko in ustvarjajo edinstven občutek v prostoru. Seveda pa takšni prostori potrebujejo tudi posebno zasnovana vrata.

Inovativna vrata

Italijansko podjetje Ermetika je znano po svojih inovativnih rešitvah. Že leta 1996 je predstavilo prvi ukrivljeni sistem vrat, ki je bil zasnovan z mislijo na arhitekte in oblikovalce. Sistem Arkimede je odgovor na izzive, ki jih prinašajo ukrivljeni in krožni prostori. Njegova prilagodljivost omogoča, da se krivulja sistema popolnoma ujema s poljubnim polmerom prostora.

Funkcionalnost in estetika

Ključna prednost tovrstnega sistema vrat je njegova sposobnost, da se integrira v prostor ne le funkcionalno, ampak tudi vizualno. Zasnovo tvori polkrožni sistem, ki uokvirja drsna vrata. Ta vrata so zaobljena in ne le, da so praktična, ampak ustvarjajo tudi zanimiv vizualni učinek, ki dodatno poudarja edinstvenost prostora.

Zaobljena vrata podarjajo ambientu edinstven karakter.
Ermetika

Personalizacija in sodobne potrebe

Sistem Arkimede omogoča prilagoditev željam in zahtevam naročnika. To je še posebej pomembno v sodobni arhitekturi in notranjem oblikovanju, kjer je v ospredju individualnost. Sistem se lahko prilagodi specifičnim potrebam in željam naročnika, kar omogoča, da vsak prostor izraža svoj karakter in slog. Tak sistem združuje tehnično dovršenost in estetsko lepoto, kar je ključno za oblikovanje prostorov.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta