Spanje na naravnem zakladu

Jasna Marin Jasna Marin
02.07.2019 11:37

Te dni je v štajerski prestolnici svojo prvo trgovino odprlo podjetje Lustija, ki že vrsto let v tujini in doma uspešno prodaja vzglavnike z naravnimi polnili in še nekatere druge izdelke za boljše spanje. Vsa njihova ponudba pa nastaja, ne boste verjeli, v totem Mariboru.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Pure Pannonia

Te dni je v štajerski prestolnici svojo prvo trgovino odprlo podjetje Lustija, ki že vrsto let v tujini in doma uspešno prodaja vzglavnike z naravnimi polnili in še nekatere druge izdelke za boljše spanje. Vsa njihova ponudba pa nastaja, ne boste verjeli, v totem Mariboru. Se prebujate sveži, vitalni in spočiti ali pa zjutraj negodujete zaradi utrujenosti, potnega lasišča, bolečega vratu in pomečkane kože na licu? Če ste se prepoznali ob prebiranju katerega od slednjih štirih opisov, potem vsekakor priporočamo, da obiščete najnovejšo trgovino v Slovenski ulici 10 v središču Maribora. Tam so odprli trgovino Pure Pannonia s posteljnimi nadvložki, odejami, podlagami za jogo, različnimi blazinami - tudi v obliki lunic, ki so silno priljubljene med otroki. Prvovrsten zaklad v njihovi ponudbi pa so vzglavniki, po katerih je podjetje Lustija postalo prepoznavno daleč naokrog. Vzglavniki blagovne znamke Pure Pannonia so edinstveni že na pogled, še bolj pa na otip. Sešiti so iz naravnega bombaža in polnjeni z naravnimi materiali: volno, ajdovimi, pirinimi in prosenimi luščinami ter kapok polnilom kakor tudi s kombinacijo različnih polnil. Ne gre zanemariti tudi prestižnega puh perja.

Vsi izdelki, ki so v njihovi ponudbi, so izdelani v Mariboru, na kar je Simona Kolarič Škrlec (desno) upravičeno ponosna.
Jasna Marin

Vzglavniki priljubljeni tudi v hotelih

Lična trgovinica v osrednji del Maribora prinaša svežino in novost ne le z obliko izdelkov in naravnimi materiali, temveč tudi s proizvodnjo v lokalnem okolju in vrednotami, ki jim sledijo zaposleni v podjetju Lustija. "Vse izdelke skrbno razvijamo in proizvedemo na način, ki je prijazen do narave, okolice, poslovnih partnerjev in naših zaposlenih. Veliko časa in sredstev namenjamo razvoju izdelkov, njihovemu testiranju, pomembna nam je uporabniška izkušnja, prav tako vseskozi sledimo odzivu različnih trgov. Svoje poslanstvo smo prepoznali v tem, da omogočimo uporabnikom boljše počutje, prijetno spanje ter jim prek naravnih materialov in polnil zagotavljamo stik z naravo, tudi ko spijo," poudarja kreativna direktorica podjetja Simona Kolarič Škrlec.

Jasna Marin
Jasna Marin

Nežno zmasirajo obraz

V trgovini so nam razkrili, da so za ljudi, ki se pogosto potijo, priporočljivi vzglavniki z skrbno sortiranimi in dodatno prečiščenimi luščinami, lahko pa tudi s kapok ali volnenim polnilom, saj volna v vročini hladi, v mrazu pa greje.
Blazine, ki po obliki spominjajo na velikanskega metulja in so primerne za ljudi, ki radi spijo na trebuhu, ter so polnjene s prosenimi luščinami, pa so po besedah Kolarič Škrlečeve idealne za mikromasažo obraza, saj sproščajo mišice. "Tako bo obraz zjutraj prijetno spočit in svež."

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta