Alo!Stari bodo pet let delovanja obeležili na Štuku

J.K.
12.01.2024 11:23

Dober teden dni prej bodo praznovali v ljubljanski Cvetličarni.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Tako je bilo na Štuku novembra 2022. 
Luka Hernet

Mariborski skejt punk bend Alo!Stari bo letos obeležil pet let delovanja. Napovedali so izdajo drugega albuma in nove koncerte. Prvi večji bo 18. aprila v ljubljanski Cvetličarni, dober teden kasneje, 26. aprila pa še na domačih tleh, na Štuku. Poimenovali so ju "Nič vam neomo". "Dva velika špila, dva velika žura, ker tudi rojstni dan praznuješ dvakrat - enkrat s prijatelji in enkrat s familijo," so napovedali. Vstopnice za koncert na Štuku bo na prodajnih mestih Eventima možno kupiti od ponedeljka, 15. januarja. 

Alo!Stari so aprila 2019 na slovensko glasbeno sceno prišli s prvim singlom Nea vem kam. Z uporabo mariborščine, svojega maternega jezika, ter iskrenimi, pogosto kritičnimi, komadi in skejt punk glasbo, ki je v devetdesetih iz podtalja prodrla v mainstream, so osvojili simpatije poslušalcev in stekli popularnost. Na Štuku so že nastopili novembra 2022. 

(FOTO) Špil, o katerem se bo še dolgo govorilo

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta