(FOTO) Alo!Stari in Mi2 kljub dežju napolnili Trg Leona Štuklja

Igor Selan Igor Selan
06.05.2023 23:20

Kljub dežju je v prireditvi Ne čakaj na mlaj uživalo več sto ljubiteljev dobrega domačega rocka

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Mi2
Andrej Petelinsek

Po dveh tednih čakanja je Maribor le dočakal prireditev Ne čakaj na mlaj. V sončnem in toplem sobotnem popoldnevu se je na Trgu Leona Štuklja zbralo več sto dobre rock glasbe željnih poslušalcev, ki so uživali ob nastopu zasedbe San Di Ego.

Alo!Stari, Trg Leona Štuklja, Ne čakaj na mlaj
Igor Selan

Še večja množica je trg napolnila po 20. uri, ko so na oder stopili Mi2, katerih koncert pa je dobil žegen z neba, sredi nastopa se je namreč vlilo kot iz škafa. To starih rutinerjev ni zmotilo niti za trenutek, prav tako pa tudi ne občinstva, ki je kljub nalivu ob hitih kot so Ko bil sn še mali Pizdun, Čista Jeba, Pojdi z menoj v toplice in drugih vztrajalo do konca.

Mi2
Andrej Petelinsek

Ali bolje do začetka, še zadnjega nastopa nocoj namreč, ko so na oder stopili še mariborski punkrockerji Ali Stari. In bolj je lilo, bolj so nažigali. "Saj nismo iz cukra, mi smo iz Maribora. Danes nea grem domov," se je z odra drl pevec Tine Matjašič. Občinstvo pa vneto pritegnilo.

Mi2
Andrej Petelinsek
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta