(FOTO) Konec heca, čas je za Večerov piknik!

Denis Živčec Denis Živčec
06.08.2022 02:00

Vročinski val ali ne, na zadnjo avgustovsko soboto, 27. avgusta, se bomo vsi zbrali na Večerovem pikniku, ki bo vsej družini ustvaril kopico lepih spominov. Pridejo tudi Polkaholiki.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Večerov piknik je nazaj! In zabavna ekipa komaj čaka na vašo družbo na letališču v Skokah.
Igor Napast

Vzemite v roke koledar in na njem na debelo z rdečo, še bolje pa z oranžno, obkrožite 27. avgust. Ko se bodo mnogi že poslavljali od poletja, počitnic in prijetnih druženj na prostem, bomo mi poletju dodali piko na i. Na zadnjo avgustovsko soboto se bo zgodil tradicionalno izjemno priljubljen Večerov piknik, dogodek, ki vselej ustvari toliko lepih spominov za vso družino.

Igor Napast

Čevapčiči za en evro

Lokacija ostaja preverjeno uspešna - letališče v Skokah. Sicer pa piknik prinaša veliko vznemirljivih novosti in nepogrešljive čevapčiče, s katerimi se boste lahko s kuponom iz Večera okrepčali za en evro. Časa za prijetno druženje in zabavo bo tokrat več, saj bo dogajanje steklo že ob 12. uri in se z večerno-nočnim programom sklenilo opolnoči, kar je več kot kadarkoli prej.

Ni pravega Večerovega piknika brez dobre glasbe, zato okrepitev prihaja z vseh koncev Slovenije. Goste piknika bo s svojimi številnimi uspešnicami zabavala najbolj nepogrešljiva pojoča Prekmurka Nika Zorjan, ki je to poletje barve Slovenije zastopala tudi na festivalih v tujini. Ste že dovolili, da vas začara Til Čeh? Spoznali ste ga v šovu Slovenija ima talent, tokrat bo samo vaš. Njegov šarm je bojda nalezljiv. Z njim bodo tudi Petelini, sočna češnja na vrhu tega obilnega glasbenega posladka pa bodo trenutno najbolj oblegani fantje na slovenski glasbeni sceni, Polkaholiki. Mladi postavni glasbeniki, katerih skladbe na milijone spletnih klikov nabirajo kot za stavo, navdušili pa so tudi na hrvaškem šovu talentov, bodo vzdušje povsem razgreli z uspešnicami, kot so Sobica, Sekirca v med in Tik Tak. Zelo se že veselijo srečanja z vami in obljubljajo nepozabno zabavo. Več ur zabave najavlja tudi Aktualova galama.

Igor Napast

Srečelov z več kot 1000 nagradami

Ker je namen Večerovega piknika zabava za vso družino, bo več kot dobro poskrbljeno tudi za številne zabavne obkoncertne dejavnosti. Tam bodo zabaven otroški program, brezplačna napihljiva igrala, vrtiljak, ustvarjalne delavnice, vodne igre, pravljični pridih bo dodalo ustvarjanje velikanskih milnih mehurčkov, pa brezplačne poslikave obraza, sodelovali boste lahko v družinskih nagradnih igrah. Najmlajše bo zabavala otroška animacija Želvica, na glavnem odru bo organiziran tudi mini disko za otroke. Posebno draž letošnjemu pikniku bo dal velik srečelov, z več kot 1000 nagradami. In vsaka srečka bo dobitna!

Igor Napast

Poskrbljeno bo za brezplačen avtobusni prevoz, o postajališčih na poti do letališča v Skokah vas bomo obvestili v dneh pred piknikom. V tednu pred dogodkom bodo v našem časniku objavljeni tudi kupončki za čevapčiče za en evro, ti pa tam seveda ne bodo edino okrepčilo, saj bo druženje pospremila pestra kulinarična ponudba, del katere bodo tudi langaši, kurtoši in druge dobrote, ki se priležejo ob odličnem žuru. 27. avgust bo tako imenitno dopolnil desetletja tradicije Večerovih druženj. In, roko na srce, tik pred vrnitvijo v šolo in ob slovesu od poletja se nič ne prileže bolj kot dober, srčen piknik s prijatelji.

Igor Napast
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta