(FOTO) Zimski športni vikend: Še jutri je mogoče na drsanje in plavanje, pa tudi teči na smučeh

Barbara Gavez Volčjak Barbara Gavez Volčjak
18.12.2021 14:30

Veliko prijavljenih za tek na smučeh, manj zanimanja za planinski pohod na Urban in plavanje v kopališču Pristan, tudi prostih mest za smučarski tečaj za otroke niso zapolnili.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Nekateri smučarji so čakali tudi eno uro.

Igor Napast

Še jutri je mogoče v Mariboru v okviru Zimskega športnega vikenda, ki ga prireja Športna zveza Maribor, izkoristiti brezplačno ponudbo na nekaterih športnih prizoriščih. Medtem ko so samo danes organizirali planinski pohod iz Kamnice na Urban, so oba dneva na voljo termini za drsanje in plavanje. Za jutrišnji tek na smučeh na Arehu pod vodstvom trenerja prijave niso več mogoče, je pa proga odprta tudi za druge tekače. Vse o programu športnega vikenda lahko zainteresirani preberejo na spletni strani gibajmaribor.si.

Igor Napast
Igor Napast

Sončno vreme pa je danes zvabilo pod in na Pohorje številne, ki sicer niso vedeli, da poteka športni vikend. Vrste pri blagajnah so bile precejšnje, so jih pa pri Marpromu nekoliko skrajšali oziroma pospešili nakup dnevnih vozovnic s tem, da so organizirali pregled izpolnjevanja PCT-pogoja že pred blagajno. Njihovi zaposleni so s skenerjem hodili ob kači čakajočih in preverjali potrdila o testiranju oziroma cepljenju, da je lahko blagajničarka zgolj prodajala vozovnice. Kljub temu so nekateri smučarji čakali tudi eno uro.

Športni vikend v soboto opoldne v Pristan ni privabil veliko kopalcev. Foto: Igor NAPAST

Igor Napast
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta