Iz Štajerca: V bobovo torto 550 jajc in 50 kilogramov malin

Damijan Toplak Damijan Toplak
23.01.2019 13:32

Lidija Fingušt, vodja slaščičarne Pika Nogavička, nam je zaupala, kako so pripravili veliko torto ob jubilejni, 20. Večerovi prireditvi Bob leta.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
V letošnjo Bobovo torto so slavnostno zarezali, od leve: Sašo Todorović, direktor Časnika Večer, dr. Verica Trstenjak, katere izjava je bila letošnji Bob leta, ter Matija Stepišnik, odgovorni urednik Večera.
Igor Napast

V slaščičarni Pika Nogavička s Hočkega Pohorja so pripravili torto za letošnjo, sobotno podelitev Bob leta, ki jo že 20 let pripravlja medijska hiša Večer. Najbolj odmevne izjave za naš časnik, ki se uvrstijo v akcijo Bob leta, zadnja leta pospremi TV-prenos na nacionalki, kakor je bilo tudi letos, ko je zmagovalno izjavo "Politikom sporočam: ne govorite, da podpirate strokovnjake. Podpirate jih le, če so slučajno vaši. In politiki, ne govorite, da podpirate vračanje strokovnjakov iz tujine, ker jim vračanje preprečujete" izrekla pravna strokovnjakinja dr. Verica Trstenjak. Po prireditvi, ki ima visoko televizijsko gledanost, pa se udeleženci zadržijo še na pogostitvi, katere vrhunec je prav rezanje torte.

Lidija Fingušt iz Pike Nogavičke z eno izmed njihovih tort.
Damijan Toplak
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta