Izvirno in strašljivo: V Mariboru bodo noč čarovnic s Polkaholiki in Niko Zorjan proslavili kar na plaži

D.Ži
27.10.2022 12:12

Halloweenovske zabave se bodo v naslednjih dneh vrstile, najbolj izvirno pa pripravljajo na edini slovenski plaži, s katere se vidi Pohorje.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Najbolj strašljiva noč v letu prihaja, okostnjaki pa s kostmi že tako rožljajo skoraj ves oktober. Potrebno bo izrezljati bučo, se našemiti, v vikendu pred nočjo čarovnic bodo zaživele številne čarovniške zabave, najbolj izvirno pa bodo halloween pričakali v Mariboru. V ponedeljek, 31. oktobra, dan, ko naj bi meje med tem in onim svetom za nekaj ur padle, med nas pa bodo prišle mračne prikazni, bodo na priljubljeni plaži Lajf Beach, na vrhu Ikona centra, pripravili čisto pravo halloweenovsko zabavo na plaži, prvo v državi. 

Ko se bodo duše vrnile iz onostranstva, jih bodo na plaži pričakali Polkaholiki.
Neo Visuals

Edina plaža na svetu, s katere se odpira pogled na Pohorje, bo v dobrodošlico prikaznim in pošastim žur zagnala že ob 16.00, ko bo stekel zabaven in halloweenovsko obarvan otroški pogram. Najmlajše goste bo zabaval mini halloween disko, iskali bodo skriti zaklad, si brezplačno poslikavali obraze in tako proslavili najbolj grozljiv dan v letu. Nato bodo na svoj račun prišli tudi starejši gostje, saj bo ob 19.00 temne sile s koncertom počastila Nika Zorjan, po 21. uri pa zombijsko zabavo obljubljajo Til Čeh s Petelini in neprekosljivi Polkaholiki s svojimi številnimi uspešnicami. Noč čarovnic na plaži bodo pospremile domiselne strašljive dekoracije, priljubljena plaža nad bowling centrom si je medtem že nadela jesensko podobo, med številnimi okusnimi plažnimi zvarki bodo ponudili tudi kuhano vino. Vstopnine ni. 

Že dan prej, v nedeljo, bodo v Lajfovi Viki deželi pripravili otroški halloween. Starši bodo otroke lahko pustili v varstvu, tam pa jih bodo zaposlili v igralnici, kjer jih čaka strašljivi program. Med drugim bodo skupaj poiskali Spookyja. Vstopnice za nedeljski otroški halloween so, kot pravijo v Lajfu, še na voljo. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta