Mariborska mestna blagajna od sobote naprej na Avtobusni postaji

Igor Selan Igor Selan
04.02.2020 15:42
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Položnice občinskih podjetij brez provizije bo od sobote, 7. februarja, mogoče plačevati na glavni avtobusni postaji v Mlinski ulici
Sašo Bizjak

Od sobote, 7. februarja, naprej dejavnosti mestne blagajne ne bo več izvajala Delavska hranilnica, ampak Marprom na glavni avtobusni postaji v Mlinski 1. Blagajna bo ob delavnikih odprta od 6. do 22. ure, ob vikendih pa od 8. do 20. ure. Občani Mestne občine Maribor bodo lahko na avtobusni postaji brez provizije plačevali plačilne naloge Energetike, Mariborskega vodovoda, Nigrada, Pogrebnega podjetja, Snage in Energije Plus, ob tem pa tudi globe za prekrške, s katerimi se kršijo predpisi občine Maribor (Skupna občinska uprava Maribor), najemnine za vrtičke (Javno podjetje za gospodarjenje s stavbnimi zemljišči Maribor) ter najemnine za grobove (krajevne skupnosti in mestne četrti). Kot še sporočajo iz občine, bodo seznam izdajateljev, katerih položnice se lahko brez provizije plačajo v mestni blagajni, posodabljali sproti: "Položnic za vrtce in osnovne šole pa na Avtobusni postaji ne bo mogoče plačati."

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta