Omejeno delovanje Upravne enote v Mariboru v času epidemije

MBK
13.03.2020 13:15
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Ker se je omejil vstop v prostore Upravne enote Maribor, so stranke v Ulici heroja Staneta 1 na vrsto čakale zunaj.
Andrej Petelinšek

V skladu z usmeritvami vlade in ministrstva za javno upravo so iz Upravne enote Maribor sporočili, da je zaradi preprečevanja širjenja koronavirusa izvajanje nalog na UE Maribor omejeno na najbolj nujne zadeve. Da zaščitijo uporabnike in zaposlene ter hkrati zagotovijo čim bolj nemoteno delovanje upravnega organa, so sprejeli sledeče ukrepe:
- Omeji se vstop v uradne prostore Upravne enote Maribor na lokaciji Ulica heroja Staneta 1 in Prešernova ulica 6. Stranke se sprejema samo za najnujnejše primere.
- V navedenih uradnih prostorih se lahko zadržuje največ deset zunanjih obiskovalcev naenkrat; razen če je dogovorjeno drugače s pristojnimi uslužbenci. Omejitev vstopa se izvaja na vhodu v stavbo. Varnostna služba usmeri vse obiskovalce, da si razkužijo roke in upoštevajo ostale preventivne ukrepe. Obiskovalcem, ki kažejo očitne znake okužbe, se vstop ne dovoli.

V Ulici heroja Staneta 1 imata prostore tako Upravna enota Maribor kot Mestna občina Maribor.
Andrej Petelinšek
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta