(PISMO) Spet stavil na napačnega konja

Valter Masten
24.09.2019 10:32

Pismo bralca v nadaljevanju objavljamo v celoti.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Andrej Petelinšek

Vem, da je pisati o Koroški cesti zdaj, ko je njena rekonstrukcija tik pred zdajci, zvonjenje po toči. Vendar je bilo zvonjenja (v obliki pisem bralcev in drugih pisnih nasprotovanj) tudi pred "točo", ki bo povzročila za pet milijonov škode občinskemu proračunu, mnogo. Kar si mestna oblast zabije v glavo, se pač mora zgoditi. Ob tem pa govorijo, da se na Koroški cesti ne bo nič spremenilo. Še vedno bo potekal dvosmerni promet, le sedanji asfalt, robnike in pločnike bo zamenjal tlak iz ne vem kakšnega kamna (pohorski je menda predrag) v enem nivoju. Enako velja udi za Cafovo ulico. Ne vem, zakaj je ta ulica tako pomembna, da bodo v njo "zakopali" nekaj sto tisoč evrov.
Župan je v predvolilni kampanji simbolno prečkal stari most, vendar ni prišel dalj od "znamenite" trafike. Če bi se sprehodil po ulicah nekaj sto metrov južneje, bi najbrž videl, kje bi bili bolj potrebni milijoni s Koroške. Lahko pa se do tam pelje s skuterjem.
Naj na koncu dodam, da sem v neki debati pred volitvami, ker sem na prejšnjih volitvah podprl bivšega župana, rekel, da sem pač stavil na napačnega konja. Izgleda, da sem ponovil napako.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta