Številne aktivnosti za mlade v MC Pekarna

mbk
10.08.2023 06:00

Obudili so mladinski program Pekoskop, ki bo obstoječo ponudbo bogatil z dodatnimi vsebinami in brezplačnimi aktivnostmi

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Mladim so na voljo družabne in namizne igre, biljard, namizni tenis in ročni nogomet, prostor pa lahko preprosto uporabljajo tudi za druženje.
Tadej Regent

Multifunkcijski prostor MC Pekarna pod okriljem društva IndiJanez deluje tudi kot mladinski center. V društvu so z avgustom obudili mladinski program Pekoskop, ki bo obstoječo ponudbo bogatil z dodatnimi vsebinami in brezplačnimi aktivnostmi, so sporočili. "Mladinski center svoja vrata odpira od ponedeljka do petka med 10. in 15. uro. Mladim so ob prisotnosti mladinskih delavcev in informatorjev na voljo različne aktivnosti, kot so družabne in namizne igre, biljard, namizni tenis in ročni nogomet, prostor pa lahko preprosto uporabljajo tudi za druženje. Obujeni Pekoskop bo ta nabor razširil, tudi z nekoliko bolj usmerjenimi vsebinami, kot so tematske in ustvarjalne delavnice, dogodki, predstavitve in druge aktivnosti," napovedujejo v društvu IndiJanez.

Ena od teh je tako imenovani escape room, v okviru katerega udeleženci preko nalog in ugank v slogu priljubljenih sob pobega odkrivajo zgodovino Kulturnega centra Pekarna. Escape room bo na sporedu vsako sredo, obvezna je predhodna prijava na pekoskop@gmail.com. Za več informacij o programu lahko pišete na omenjeni naslov, pokličete na številko 031 850 500 ali obiščete facebook stran MC Pekarna. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta