(VIDEO) Alo!Stari predstavili videospot za nov šus-v-glavo komad: Spali bomo te ko bomo mrtvi

J.K.
07.03.2024 15:37

Album Sem prii, nič ti neom! bodo izdali 26. marca.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Luka Hernet

Tik pred izidom novega albuma z naslovom Sem prii, nič ti neom! so mariborski pankerji Alo!Stari predstavili videospot za pesem Spali bomo te ko bomo mrtvi. Izdali so ga pred zabavo leta oziroma dvema rojstnodnevnima koncertoma, ki ju pripravljajo ob peti obletnici delovanja. 18. aprila bodo nastopili v ljubljanski Cvetličarni, 26. aprila pa na Štuku v Mariboru. 

Kot pravijo člani benda, je Spali bomo te ko bomo mrtvi komad za vse tiste, ki imajo prepolne urnke in premalo časa za spanje ali za življenje. "Spali bomo te ko bomo mrtvi je lekcija neumnemu načinu življenja, v katerega nas je družba prisilila. Ali pa smo se v pomanjkanje časa za vse prisilili sami. Saj vsi vemo, da po koncu 'noben se nikol neo spomno nas'. Dajmo se kdaj tudi odklopit, it vun in pozabit' na vsakodnevno rutino in skrbi!" so zapisali ob izdaji videospota. 

Samostojno bodo prihodnji petek nastopili drugič.
Luka Hernet

Videospot so posneli z režiserjem Simonom Zimičem - Zimo, za kraj snemanja pa izbrali kar njihov prostor za vaje. Na snemanje so povabili prijatelje, znance in tudi naključne ljudi. "Ponavadi so snemanja ful naporna, tokrat pa smo se imeli res fajn," so še sporočili. Album Sem prii, nič ti neom! bodo izdali 26. marca. Kot napovedujejo, bo na albumu 12 precej podobnih, a hkrati zelo različnih skladb, v katerih bodo ostali mariborsko cinični. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta