(VIDEO) Župan Maribora odredil zaprtje vseh lokalov

Branka Bezjak Branka Bezjak
14.03.2020 19:39

Mariborski župan Saša Arsenovič je zaradi preprečitve širjenja korona virusa razglasil zaprtje vseh lokalov v občini. To vključuje tako gostinske lokale kot druge poslovne prostore, kot so cvetličarne in frizerski saloni. "Želim, da Maribor z okolico ostane območje z relativno počasnim širjenjem epidemije," je izpostavil v izjavi za medije.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Sašo Bizjak

"Naša življenja nimajo cene, zato sem sprejel sklep, s katerim odrejam zaprtje vseh lokalov, kjer se ljudje na kakršen koli način družijo, kot so cvetličarne, kozmetični in frizerski saloni, gostinski lokali in restavracije, razen tistih, ki bodo omogočile predajo ali prevzem hrane na brezstični način," je župan povedal v nocojšnji izjavi za medije na Poštni ulici Mariboru. Ta je sicer priljubljeno večerno in nočno shajališče Mariborčanov in Mariborčank, a je bila nocoj prazna. Tisti gostinci, ki še niso, so napovedali, da bodo že nocoj zaprli. Tudi lokali Galerije Gosposka, ki so v njegovi lasti so že zaprti je še dodal. 

Sašo Bizjak
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta