Furs opozarja na nova lažna sporočila

STA
17.11.2022 09:06

Gre za poskuse prevare, opozarjajo in zavezancem svetujejo, naj prevarantom ne nasedajo in naj nikamor ne sporočajo ali vpisujejo svojih podatkov

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Večer

Finančna uprava RS (Furs) vnovič opozarja na lažna sporočila glede preplačila davka, ki jih v zadnjem času prejemajo številni zavezanci. Gre za poskuse prevare, opozarjajo in zavezancem svetujejo, naj prevarantom ne nasedajo in naj nikamor ne sporočajo ali vpisujejo svojih podatkov. V sporočilu prevaranti zavezance obveščajo, da je bila njihova zahteva za samodejno vračilo davka odobrena, ob tem pa jim ponujajo povezavo na spletno stran, kjer lahko zahtevajo vračilo. O takšnih sporočilih zavezanci Furs obveščajo vsak dan že skoraj dva tedna. Na finančni upravi zato vse zavezance ponovno pozivajo, naj bodo skrajno previdni. Gre za prevaro in lažna sporočila. Zavezancem svetujejo, naj sporočila izbrišejo in nikamor ne vpisujejo in ne sporočajo nobenih podatkov.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta