Potrjeno! Saša Gajser zapušča Ljudski vrt

M.K.
23.03.2021 14:54
Dolgoletni pomočnik ni več član strokovnega štaba prvega moštva Maribora
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Saša Gajser je zaključil dolgo zgodbo z vijoličastimi.
Igor Napast

Zdaj je uradno. Iz NK Maribor so sporočili, da se Saša Gajser po desetletju dela v strokovnem štabu poslavlja od članske ekipe vijoličastih. Nekdanji slovenski reprezentant je bil pomočnik trenerjev članske ekipe vse od leta 2011, to pomlad pa je po slovesu Maura Camoranesija začasno prevzel tudi vlogo prvega trenerja.

Da se dolgoletni član strokovnega štaba poslavlja, je bilo mogoče slutiti že včeraj, ko ga ni bilo na prvem treningu nogometašev Maribora pod vodstvom novega trenerja Simona Rožmana. Zdaj je slovo potrdil tudi sam. "Hvala klubu za dolgoletno sodelovanje in vse čudovite trenutke. Slovesa nikdar niso prijetna. Ker gre za dolgo skupno obdobje, so prisotna tudi čustva, posebni občutki. Ostaja ogromno nepozabnih spominov, trofej, zmag in dragocenih delovnih izkušenj. To so bila moja najlepša športna leta, zato bi ob tej priložnosti posebno zahvalo namenil tudi vsem navijačem, violam, ki so bili, so in bodo s svojo podporo pomemben sestavni del mozaika. Kluba nikdar ne morem zapustiti, fizično ne bom prisoten, bom pa ostal v vlogi navijača," je za klubsko spletno stran povedal Saša Gajser, ki si bo najprej vzel čas za počitek in družino, nato pa se bo lotil izpopolnjevanja nogometnega znanja.

"Ob pobudi in želji, izraženi z njegove strani, Saša Gajser zaključuje dolgoletno zgledno ter nadvse uspešno sodelovanje z NK Maribor. Saša se je odločil, da se povsem umakne iz delovanja kluba. Takšne poteze niso lahke, odločitev spoštujemo in razumemo. V takšni situaciji samo veliki gospodje lahko sprejmejo takšno odločitev, kar v športu ni vedno pogost pojav. Pri NK Maribor se mu vsi v klubu, glede na prehojeno skupno pot in vse, kar smo prestali skupaj, iskreno zahvaljujemo za prispevek. Zaradi tega bo imel Saša Gajser posebno mesto v klubu, vrata mu bodo vedno odprta, na nadaljnji, nedvomno obetavni trenerski poti pa mu želimo obilo športnih uspehov," pa je dejal športni direktor Marko Šuler.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta