Ronalda maja ne bo v Ljubljano

Marko Kovačevič Marko Kovačevič
01.04.2020 19:42

Uefa je na videokonferenci s članicami preložila vse reprezentančne tekme, datuma za nadaljevanje sezone v ligi prvakov in evropski ligi še ni določila

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Gostovanje evropskih prvakov in zmagovalcev lige narodov v Sloveniji je preloženo na nedoločen čas.
Reuters

Nič ne bo s spektaklom ob 100. obletnici organiziranega nogometa v Sloveniji, gostovanjem evropske prvakinje Portugalske v Ljubljani. Vsaj v predvidenem terminu ne. Tako je danes na videokonferenci z generalnimi sekretarji vseh 55 članic sklenila evropska nogometna zveza Uefa. Po marčevskih tekmah so zaradi pandemije novega koronavirusa namreč tudi vse reprezentančne tekme, ki bi morale biti na sporedu do konca junija - Slovenija bi Portugalsko gostila 31. maja -, prestavljene za nedoločen čas.
Prekinjena so tudi klubska tekmovanja, Uefa še ni sporočila, kdaj se bodo nadaljevali boji v ligi prvakov in evropski ligi. Nemška televizija ZDF in britanski časnik Guardian sta sicer poročala, da bodo tekmovanja v najprestižnejših evropskih ligah prekinjena vse do julija, s čimer naj bi Uefa omogočila nacionalnim zvezam dodaten čas, da spravijo pod streho državna prvenstva, a uradne potrditve tega sklepa iz Nyona niso sporočili.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta