(VIDEO) Ronaldo z nenatančnim strelom v glavo zadel varnostnico, ta je obležala. Tako se je odzval ...

Asja Lednik
15.09.2021 13:07
S tekmo med Young Boys in Manchester Unitedom se je začela jubilejna 30. sezona nogometne lige prvakov, skupno pa sicer že 67. izvedba tega elitnega evropskega klubskega tekmovanja.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Peter Pišek: trenutno večina tovornih vozil "uide" za njegovim hrbtom, sam pa že leta meni, da bi jih v Sloveniji v malih logističnih centrih morali "ujeti" čim več. (foto: Rozmari Petek)
Rozmari Petek

Švicarji so presenetljivo zmagali z 2:1, marsikdo pa si bo tekmo zapomnil tudi po nerodnem strelu Cristiana Ronalda. Neljubi dogodek se je zgodil že pred tekmo, ko je Portugalec, ki se je po 12 letih poleti vrnil v United, na ogrevanju streljal nenatančno, a zelo močno. Žoga je zadela varnostnico, ki je takoj od bolečin padla na tla. Na pomoč so ji priskočili drugi varnostniki, njeno stanje je preveril tudi nogometni zvezdnik.

Močan udarec v glavo je bil hitro pozabljen, Ronaldo je po tekmi poiskal varnostnico in ji v opravičilo podaril dres, v katerem je včeraj tudi zadel.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta