(INTERVJU) Peter Ladič, direktor Intere: Zadovoljni sodelavci ostanejo

Hojka Berlič Hojka Berlič
06.04.2022 06:30
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Peter Ladič, direktor podjetja Intera: "Pred dvajsetimi leti smo bili še sami otroci, učili smo se od drugih. Zdaj smo na točki, ko se drugi obrnejo na nas in se od nas učijo."
Peter Ladič, direktor podjetja Intera: "Pred dvajsetimi leti smo bili še sami otroci, učili smo se od drugih. Zdaj smo na točki, ko se drugi obrnejo na nas in se od nas učijo."
Hojka Berlič
Ptujsko podjetje Intera s 35 zaposlenimi se je nedavno že trinajstič zapored uvrstilo med tri najboljše in najuglednejše zaposlovalce med malimi podjetji v okviru prepoznavnega izbora Zlata nit. Podjetje, ki je usmerjeno v razvijanje inovativnih spletnih poslovnih rešitev, letos obeležuje 20 let delovanje, pred njimi je tudi selitev v nove prostore obnovljenega objekta nekdanje ptujske vojašnice.  "Pri nas je ogromno samoukov, ogromno rešitev, ki smo jih dognali sami. Še vedno smo tudi v panogi, v kateri se pri nas za nasvet težko na koga obrneš. Se pravi, iščeš rešitve ali pa znanje v tujini. Skratka, postali smo precej bolj zreli," o spremembah v dvajsetih letih med drugim pravi direktor Peter Ladič, s katerim smo spregovorili o vrednotah podjetja ter pogledali v njegovo preteklost in prihodnost.
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Preberite celoten članek

Sklenite naročnino na Večerove digitalne pakete.
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.
  • Obiščite spletno stran brez oglasov.
  • Podprite kakovostno novinarstvo.
  • Odkrivamo ozadja in razkrivamo zgodbe iz lokalnega in nacionalnega okolja.
  • Dostopajte do vseh vsebin, kjerkoli in kadarkoli.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta