Za Barbaro prilagojen avto kmalu pri družini

Slavica Pičerko Peklar Slavica Pičerko Peklar
16.04.2023 06:00

Podporniki dobrodelne akcije so se družili s slovenskimi vinskimi kraljicami in zbrali denar za prilagojen avtomobil

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Barbara Jurgec se je veselila v družbi prijatelja Tilna Sedlaka in slovenske vinske kraljice Maje Pečarič.
Slavica Pičerko Peklar

Tilen Sedlak, vinski kralj Jeruzalemsko-Ormoških goric, ki je konec preteklega leta skupaj s podporniki začel dobrodelno akcijo za nakup avtomobila za Barbaro Jurgec, dekle, ki biva v Zavodu Dornava, je v začetku aprila vabil na še en dobrodelni dogodek. Tokrat so se podporniki akcije, med njimi je bilo veliko domačinov, zbrali pri gostišču Veselič v Barbarinem domačem Zavrču in se rade volje družili s slovenskimi vinskimi kraljicami.

Na dobrodelnem druženju sta nastopili Liza Klanšek in Taja Islamović.
Slavica Pičerko Peklar

"Zelo vesel sem odziva vinskih kraljic z vseh koncev Slovenije, prišla je tudi Maja Pečarič, slovenska vinska kraljica. Na dogodka so s svojimi vini poskrbele za prijetno degustacijo. Obiskovalce smo zaprosili za še nekaj dobrodelnosti, prijetno vzdušje pa sta ustvarili mladi glasbenici Taja Islamović in Liza Klanjšek. Bil je resnično lep nedeljski popoldan v družbi resnično dobrih ljudi, ki so se odzvali naši prošnji za še nekaj dobrodelnosti. Primeren avtomobil, s katerim bodo domači Barbaro lahko še večkrat pripeljali domov, stane okoli 15 tisoč evrov in nam je ta denar uspelo zbrati, avto pa bo prav kmalu pri družini Jurgec," je te dni zadovoljen in srečen Tilen Sedlak, ki zadnja leta v Halozah razvija svojo vinogradniško vinsko zgodbo. (ps)

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta