(BRANJE) Vzorniki, večerja za 37 jurjev in šminka za 100 evrov

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Robert Balen

Pred nekaj tedni so me povabili k projektu Bodi dober, bodi kul!, s katerim iniciativa dobromislečih poskuša pokazati, kako smo zbanalizirali otroške in mladostniške vzornike. Takrat sem si mislila, hudiča, le kje ste našli mene. Mene, ki sem polna tatujev. Ušesa imam preluknjana, "popirsana" v stilu švicarskega sira, da o navdušenju nad metalom ne govorim. Nja, če temu dodam še svoje bulerje, obsesijo z Batmanom in polno torbico sladkorčkov iz restavracij, verjetno ne ustrezam podobi idealne snahe. Pa četudi ali pa prav zaradi dejstva, da sem zdravnica, nevrologinja.
Sem kul? Za slednje bi verjetno še imela možnost, če bi iznašla način, kako v eni minuti z eno potezo izbrisati podočnjake in v stilu legendarnih vlogerk posneti en hudo dober klip. A ker svojo maskaro iščem že nekaj mesecev, po novo pa mi še ni uspelo iti, moja cela kozmetična torba pa ne preseže vrednosti 25 evrov, mi to verjetno ne bi uspelo. Pa četudi bi vmes zamenjala telefon za nekoliko novejšega.

Ninna Kozorog
Andrej Petelinšek
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta