Bala se je, da bi jo zalotili: Slavna pevka priznala, da je po ločitvi spala s prostitutkami in redno popivala

18.06.2024 11:34

S tem, da je o najbolj promiskuitetnem obdobju svojega življenja spregovorila kar sama, meni, da je spet pridobila nekaj moči in nadzora.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Lily Allen se je bala, da bo njeno spolno življenje prej ali slej pristalo v medijih.  
Profimedia

Pevka Lily Allen je spregovorila o svojem zelo promiskuitetnem in eksperimentalnem življenjskem obdobju, kot mu pravi sama. 39-letna zvezdnica je razkrila, da je po ločitvi redno spala s prostitutkami, zdaj pa je pojasnila, zakaj se je odločila o tem javno spregovoriti.

O svojem življenu je Lily Allen napisala knjigo.  
Profimedia

"Po razpadu mojega zadnjega zakona sem bila zelo, zelo promiskuitetna in eksperimentirala sem s seksom s prostitutkami. O tem pišem v svoji knjigi, takrat sem živela v stanju nenehnega strahu, ker sem se bala, da me bodo prej ali slej pri tem zalotili. Vedela sem, da ta trenutek nekje v mojem življenju obstaja in tako sem se tudi obnašala. Slutila sem, da bo to nekoč javno razkrito, zato sem ocenila, da bom spet pridobila nekaj moči, če bom to razkrila v svoji knjigi," pravi pevka.

Po fazi eksperimentiranja se je ponovno poročila

Lily pravi, da smo vsi "samo ljudje".

Lily Allen and David Harbour sta danes srečno poročena. 
Profimedia

"To sem naredila iz dveh razlogov: da bi poskušala pridobiti nekaj moči nazaj, pa tudi zato, ker je veliko drugih ljudi naredilo enako. Mislim, da ko slišijo nekoga, kot sem jaz, govoriti o svojih lastnih izkušnjah na način, ki ni neprijeten, je to resnično. Potem se bodo počutili bolje," meni.

Lily je pred tem za oddajo The Jonathan Ross Show povedala, da se je počutila osamljeno in je veliko pila. Čeprav je po ločitvi preživljala težko obdobje, je Lily leta 2019 začela razmerje z zvezdnikom serije "Stranger Things" Davidom Harbourjem. Poročila sta se leta 2020 v Las Vegasu.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta