(FOTO) Jennifer Aniston je obiskala lepotnega kirurga. Opazite na njenem obrazu kaj novega?

D.Ži
05.06.2024 09:15

Pred dvema mesecema naj bi zvezdnica obiskala kliniko, ki se ukvarja z liftingi. Oboževalci zdaj ugibajo, ali je poseg že prestala.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Jennifer Aniston je navdušila tudi s čudovitim rdečim rubinom okoli vratu. 
Reuters

Hollywoodska igralka Jennifer Aniston je s svojo novo modno opravo pritegnila nemalo pozornosti. 55-letna zvezdnica serije Prijatelji je v Paramount Studios v Los Angelesu prišla v elegantni rdeči obleki, ki je lepo poudarjala njeno izklesano postavo.

Kaj je Jennifer počela na klinki, ki se ukvarja z liftingi?  
Reuters

Obleko je krasil cvetlični vzorec, celotno opravo pa je kombinirala z odprtimi sandali s peto in verižico z rdečim rubinom, ki je krasil njen dekolte. 55-letna zvezdnica je bila prava paša za oči. Zadnje čase se pojavljajo govorice, da si je kak lepotni poseg medtem vendarle omislila, čeravno v intervjujih zagovarja naravno staranje.

Jennifer so pred kratkim fotografirali pred znano ordinacijo plastične kirurgije The Retreat v Connecticutu, ki je specializirana za profesionalne liftinge obraza, katerih cena se giblje med 50 in 100 tisoč dolarji na poseg, pa tudi za liftinge obrvi in ​​oči, ki stanejo približno 30 tisoč dolarjev.

Zvezdnica trdi, da si pomaga s kozmetičnimi pripravki, a to naj bi tudi bilo vse.  
Mario Anzuoni

Opazili so jo, ko je s Sandro Bullock zapuščala ordinacijo dr. Neila A. Gordona. To je podžgalo govorice, da je Jennifer Materi Naravi vendarle malce pomagala. 

55-letna zvezdnica je bila v rdeči obleki s cvetličnim vzorcem prava paša za oči.  
Mario Anzuoni

Lani je v intervjuju za The Wall Street Journal povedala, da je preizkusila nego obraza z lososovimi ikrami in da ima rada injekcije peptidov. Peptidi so nizi molekul, aminokislin, ki so gradniki beljakovin. Gre za kratke beljakovinske verige, ki lahko vplivajo na staranje, rast mišic in izgubo maščobe.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta