Bo Trump po volitvah izgubil še ženo? Volilne rezultate je pokomentirala tudi njegova bivša

D.Ži
10.11.2020 10:20

Prah po ameriških volitvah se še kar ni polegel, nekateri mediji pa ugibajo, kako bo slovo od predsedniškega mandata vplivalo na Trumpov zakon.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
epa

Potem ko je Donald Trump izgubil na volitvah, mnogi ugibajo, kaj bo naredil zdaj in kaj bo naredila njegova žena Melania. Nekateri tuji mediji so šli celo tako daleč, da se sprašujejo, ali bo po volitvah izgubil še ženo. Leta 2016 smo brali, da naj bi Melania ob njegovi volilni zmagi zajokala in se nato še debelih pet mesecev ni želela preseliti iz New Yorka v Washington. S sinom Barronom je v New Yorku želela ostati  tako dolgo, da bi ta tam zaključil s šolskim letom, govorilo pa se je, da naj bi svojo selitev v Belo hišo izpogajala s tem, da naj bi Barron dobil enak delež nasledstva kot ostali Trumpovi otroci. Ta medijska ugibanja je nedavno potrdila njena nekdanja prijateljica in sodelavka Stephanie Wolkoff, tista, ki je medijem izklepetala, da Trumpova že vrsto let spita v ločenih spalnicah. 

Njegova nekdanja sodelavka Omarosa Manigault Newman pa trdi, da naj bi njun 15 let trajajoči zakon bil zelo razmajan. "Ona odšteva vsako minuto do njegovega odhoda iz predsedniške pisarne in do ločitve. Če bi ga osramotila in ločitev zahtevala sredi mandata, bi Trump zagotovo našel način, kako jo kaznovati," je dejala.

Reuters

Kljub hladnim odnosom pa 50-letna Melania v redkih intervjujih zatrjuje, da je njen odnos s 24 let starejšim možem v redu, on je celo  izjavil, da se nikoli ne prepirata. Trumpova druga žena Marla Maples je podpisala predporočno pogodbo, po kateri ni smela dajati negativnih intervjujev o Trumpu, prav tako ji pogodba prepoveduje pisanje avtobiografije. Poznavalci sklepajo, da je podoben dogovor najbrž podpisala tudi Melania. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta