Bralec z ustnic razkriva: Kaj je kralj Karel rekel princu Williamu med najbolj čustvenim trenutkom kronanja?

D.Ži
08.05.2023 08:17

Bilo je povsem jasno, da sta oba na robu solz. Prisega prestolonaslednika novemu monarhu je ganila milijone po svetu.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Trenutek, ki je ganil svet. Prisega princa Williama kralju Karlu III. 
Reuters

Kralj Karel III. in princ William sta med sobotnim kronanjem delila čustven trenutek, ko je William na slovesnem obredu obljubil zvestobo monarhu, svojemu očetu.

"Jaz, William, valižanski princ, vam obljubljam zvestobo, vero in resnico. In Bog mi pomagaj," je rekel, nato pa vstal in očeta poljubil na lice.

Prihod prestolonaslednika Williama z družino.
Reuters

Bralec z ustnic je za Express razkril, kaj je Karel odvrnil Williamu v čustvenem trenutku za oba. Trdi, da je kralj svojemu sinu rekel le: "Hvala, William." Kralja so za hip prevzela čustva, kar je opazil tudi strokovnjak za govorico telesa Darren Stanton.

"Ko je Karel pogledal Williama, ste lahko videli, da postaja čustven. Prav tako ste lahko videli, da so njegova lica postala rahlo rdeča, kar kaže na čustveni premik," je dejal.

Reuters

"Ta trenutek mu je očitno veliko pomenil, govorica njegovega telesa daje slutiti, da ga je preplavil občutek neizmernega ponosa," je poudaril in pojasnil, da je Karel prav zato deloval tako resno med Williamovo prisego.

Princ Harry v tretji vrsti.
Reuters

Princ Harry je čustveni trenutek med Karlom in Williamom spremljal iz tretje vrste, strokovnjak za govorico telesa pa trdi, da je Harry dvignil glavo, da bi bolje videl ta del slovesnosti.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta