Čas razkritja raka princese Kate ni bil naključje. Zakaj so pomembno vlogo pri tem odigrali George, Charlotte in Louis?

D.Ži
04.04.2024 11:32

Britanski prestolonaslednik in žena sta želela svojim trem otrokom olajšati že tako težko situacijo, zato sta z objavo novice strateško nekoliko počakala.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Letošnji velikonočni prazniki so bili zaradi princesinega zdravljenja zagotovo mirnejši kot običajno.  
Profimedia

Princ George, princesa Charlotte in princ Louis so imeli ključno vlogo pri izbiri časa objave zdravstvenega stanja valižanske princese Kate. Otroci so ji med zdravljenjem raka v posebno oporo, poznavalka dogajanja v kraljevi družini pa je zdaj razkrila, koliko ji njihova podpora pomeni.

Minuli mesec je valižanska princesa v čustvenem video sporočilu razkrila, da prestaja preventivno kemoterapijo, potem ko so ji odkrili raka. V videoposnetku je pojasnila, da je potrebovala čas, da je otrokom vse pojasnila na ​​način, ki je bil primeren zanje, s princem Williamom sta jima zagotovila, da bo vse še v redu.

Profimedia

V pogovoru za People je vir razkril, da otroci bolni mami med zdravljenjem trdno stojijo ob strani. "Otroci so v središču njunega sveta, zanje je zelo pomembno, da se zabavajo skupaj, ko le lahko," piše portal.

Valižanska princesa naj bi svojo diagnozo objavila na dan, ko so George, Charlotte in Louis zapustili šolo Lambrook v Bracknellu zaradi velikonočnih praznikov. V učilnice se bodo vrnili šele pozneje v aprilu, tako da bo družina skupaj preživela kar nekaj časa.

Čas razkritja princesinega zdravstvenega stanja naj bi bil načrtovan tako, da njeni otroci ne bi takoj naleteli na vprašanja sošolcev po objavi novice. Družina je velikonočne praznike preživela skupaj in se prilagajala princesini diagnozi, ki so jo razkrili na pooperativnih testih po obsežni abdominalni operaciji.

Ker princesa prestaja kemoterapijo, je trenutno težko napovedati, kdaj se bo vrnila v javno življenje.  
Profimedia

"Običajno preživljata počitnice svojih otrok v prostornem Anmer Hallu v Norfolku, njihovem podeželskem domu, družina običajno uživa v dejavnostih na prostem, kot sta kolesarjenje in pohodništvo," je povedal vir. Kako je kraljeva družina praznike preživela letos, ni znano, a zagotovo bolj umirjeno. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta