Pretresljive informacije razkrivajo, da naj bi Kate bila prislijena svetu razkriti, da ima raka, saj naj bi ji grozili

D.Ži
02.04.2024 15:08

Je to mogoče? Dobro obveščeni viri z britanskega dvora poročajo, da naj bi Kate v videu o svoji bolezni spregovorila zato, da je ne bi kdo prehitel.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
So bolni princesi grozili in je zato novico o svoji diagnozi svetu razkrila prej, kot je sprva načrtovala?
Profimedia

Valižanska princesa Kate je konec marca objavila videoposnetek, v katerem je razkrila, da je zbolela za rakom, k temu pa naj bi jo prisilile grožnje, ki naj bi jih prejela v Kensingtonski palači.

Kot je iz zaupnih virov izvedel Daily Mail, naj bi palačo kontaktirala oseba, ki je vedela za princesino diagnozo, zaradi česar je morala Kate z objavo pohiteti, preden bi informacija pricurljala v javnost.

Ni znano, ali je informacija ušla iz zasebne bolnišnice London Clinic, kjer je bila Kate januarja operirana na trebuhu, ali od kod drugje.

Princ William stoji svoji soprogi trdno ob strani. 
Profimedia

Pred tem se je špekuliralo, da je morala Kate razkriti diagnozo pred veliko nočjo, saj bi njena odsotnost pri maši še dodatno spodbudila različna ugibanja, ki so se pojavljala več mesecev, preden je razkrila, da ima raka.

Kate je svet šokirala s posnetkom, ki je bil objavljen na uradnem Instagram profilu princa Williama in nje. Pojasnila je, da je v zgodnji fazi zdravljenja in da so njeno hudo bolezen odkrili s preiskavami. Povedala je, da je bila diagnoza velik šok in da je za njo kar nekaj neverjetno težkih mesecev, skušala pa je tudi pomiriti javnost.

"V redu sem in vsak dan postajam močnejša," je še povedala. Več podrobnosti o bolezni ni razkrila, v Kensingtonski palači pa so prepričani, da bo princesa popolnoma okrevala.

Sprva je bilo rečeno, da se bo Kate v javnost vrnila po velikonočnih praznih, a to je bilo še preden so ji diagnosticirali raka.

Princesina izjava pojasnjuje, da ko je januarja prestala operacijo trebuha, ni bilo znano, da obstaja prisotnost rakavih celih.

"Vendar so preiskave po operaciji pokazale, da je prisoten rak. Moja medicinska ekipa mi je zato svetovala, naj opravim preventivno kemoterapijo in zdaj sem v zgodnji fazi zdravljenja," je pojasnila princesa.

''Z Williamom sva naredila vse, kar je bilo v najini moči, da bi predelala celotno situacijo in čim več rešila znotraj naše družine. Potrebovala sva čas, da sva Georgeu, Charlotte in Louisu vse razložila na njim primeren način in jim zagotovila, da bom v redu. Moja družina je potrebovala nekaj časa, prostora in zasebnosti,'' je povedala.

Poudarila je, da je imela ves ta čas veliko podporo družine.

"Imeti Williama ob sebi v tem trenutku je velik vir tolažbe in varnosti, tako kot ljubezen, podpora in prijaznost, ki jo izkazujete številni izmed vas. Obema to veliko pomeni,'' je v videu, ki ga je posnela v vrtovih Windsorja, dodala Kate.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta