Deklica, ki umira za rakom, prosi znanega glasbenika, naj jo poljubi prvič in zadnjič. Se je odzval?

D.Ži
01.06.2023 11:20

Zgodba, ki zlomi srce. Na smrt bolna Eden Lewis nima več veliko časa, a se bo udeležila zvezdnikovega koncerta.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Hudo bolna Eden Lewis se bori z rakom in sanja o poljubu s trenutno najbolj priljubljenim glasbenikom na svetu. 
Profimedia

Mama 17-letne Eden Lewis je lani organizirala maturantsko zabavo za svojo hčerko, ki boleha za najhujšo obliko kostnega raka. Zdravniki najstnici napovedujejo le še nekaj mesecev življenja, mama pa se trudi, da bi čas, ki ji je ostal, čim lepše preživela.

Profimedia

V začetku junija 2022 so zdravniki družino Lewis obvestili, da je rak njihove hčerke začel agresivno rasti. Po pregledu pri specialistih je bila najhujša novica žal potrjena, Eden nima več veliko časa.

"Mislili smo, da so bolečine, ki so se pojavile med koronskim zaprtjem družbe, posledica čezmernega počitka, saj Eden ni bila tako aktivna kot običajno. Po pregledu in končni diagnozi mi kot materi ni ostalo veliko možnosti," je za Daily Mail lani dejala Tessa Lewis.

Eden je hodila v šolo, kolikor je le lahko, in se družila s prijatelji, a ker je bila šibka in se ni mogla premikati, je mama zanjo organizirala posebno maturantsko zabavo in prosila hčerkine sošolce za pomoč.

Harry Styles se na sporočilo bolne oboževalke še ni odzval. 
Profimedia

Eden je pred kratkim objavila še eno svojo željo. Nedavno je na Facebooku objavila, da bo 21. junija na koncertu britanskega zvezdnika Harryja Stylesa v Cardiffu, in ga prosila, naj ji izpolni veliko željo. Harry je trenutno na turneji, na kateri promovira svoj aktualni album Harry's House.

"Prvi in ​poslednji poljub. Stara sem 17 let in imam raka v zadnji fazi. To bi bil moj prvi poljub in morda zadnji objem. Tvoja velika umirajoča oboževalka," je zapisala Eden. Kmalu po objavi na Facebooku so oboževalci poskrbeli, da je Harry sporočilo videl, a se nanj še ni odzval.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta