Slavni pevec se sramuje svojega spolnega življenja: "Nerodno mi je, če kdo ve, da to počnem"

D.Ži
28.04.2022 09:35

Harry Styles sicer brez zadržkov obleče volančkasto obleko, o posteljnih rečeh pa kramlja le s težavo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Slavni pevec Harry Styles je iskreno priznal, da ga je sram govoriti o svojem spolnem življenju, saj se mu zdi, da je to še edina stvar, ki je ostala samo njegova.

Glasbenik, ki bo kmalu izdal svoj tretji album, je spregovoril o svojih težavah z intimnostjo, o sebi in svojem življenju se je razgovoril nepričakovano iskreno. 28-letnemu nekdanjemu članu najstniške skupine One Direction veliko pomeni zaupanje in le težko ga vzpostavi do drugih. 

Profimedia

"Dolgo sem čutil, da je moje spolno življenje edina stvar, ki je v resnici moja. Zelo me je bilo sram, sram misli, da ljudje, ki jih poznam, vedo da seksam, pa tudi, da vedo, s kom to počnem. Poskušam razumeti, komu lahko glede tega zaupam," pravi pevec. 

Na srečo se je sčasoma njegova perspektiva spremenila. Danes mu je jasno, da je mlad in svoboden. "Da, seksam," je priznal, vse bolj se navaja tudi na to, da njegovo spolno življenje zanima javnost. 

Profimedia

"S prijatelji sem glede tega zelo odprt, a to je moja izkušnja in nočem je preveč deliti. Ključno je, da nas ne bi smelo skrbeti, kdo s kom spi," meni zvezdnik in napoveduje, da bo njegov novi album 'Harry's House' najbolj intimen doslej.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta