Demi Lovato: "Zveze s starejšimi moškimi so naravnost odvratne. Dekleta, pazite nase"

D.Ži
13.09.2023 13:12

Po nizu ljubezenskih razmerij z moškimi, ki so bili starejši od nje, glasbena zvezdnica zdaj svari ženske, naj bodo pri vstopu v take zveze vsaj polnoletne.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Demi Lovato in Jordan Lutes razmišljata o poroki.
Profimedia

Pevka in igralka Demi Lovato (30) je razkrila, da uživa v razmerju z Jordanom Lutesom (32) in da je zdaj končno srečna v stabilni zvezi. Nedavno je pojasnila, kako je rešila svoje "očetovske travme", zaradi katerih so jo prej privlačili le starejši moški. Pred zdajšnjim partnerjem je hodila s 13 let starejšim Wilmerjem Valderramo, zdaj pa pravi, da se ji takšna razmerja zdijo odvratna.

Demi Lovato in Jordan Lutes
Profimedia

"Z gotovostjo lahko trdim, da teh težav nimam več. Obstaja nekaj znakov, da sem res prebolela. Zdaj sem s partnerjem, ki je mojih let, in ko se ozrem nazaj na preteklost in razmerja s precej starejšimi moškimi, pomislim, kako odvratno je to bilo," je pojasnila pevka, poroča Page Six.

Lovato je kanadskega umetnika spoznala lani, medtem ko sta delala na njenem albumu 'Holy Fvck'. Svoje sreče in ljubezni ne skriva niti na družbenih omrežjih, v nekem pogovoru pa je izrazila željo, da bi se nekoč poročila. 

"Čutiva magnetno privlačnost, uživava in se skupaj neprestano smejiva. Mislim, da lahko vsi najdemo nekoga, ob katerem se počutimo varne, ki nas privlači, nekoga, s katerim se nenehno smejiš, kar je formula za odličen odnos," pravi zvezdnica.

Wilmer Valderrama in Demi Lovato sta zvezo začela, ko je ona bila še mladoletna. 
Profimedia

Prej so jo povezovali z več starejšimi moškimi. Z Valderramo je bila v občasnem razmerju šest let, spoznala sta se leta 2010, ko je imela 17 let, razmerja pa nista potrdila, dokler ni dopolnila 18 let, ko je bil on star 29.

Približno šest let po njunem razhodu je Lovato izdala pesem "29", in čeprav ni potrdila govoric, da je pesem posvečena njemu, je dekleta opozorila, naj bodo previdna v odnosih s starejšimi moškimi.

Demi Lovato in Wilmer Valderrama leta 2015. Danes se ji zveze s starejšimi moškimi zdijo "odvratne".  
Profimedia

"Če ste mlado dekle in mislite, da je seksi ali zabavno hoditi na zmenke s starejšimi moškimi, morate vedeti, da ni prav, če še niste polnoletne. Včasih je treba javnosti povedati pravo resnico, zato sem se odločila objaviti to pesem. Mislim, da je to sporočilo zelo pomembno," je pojasnila pevka.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta