(FOTO) Bele rože in pravljično lepa obleka: Poročil se je eden najbolj občudovanih slovenskih športnikov

D.Ži
29.05.2024 10:15

Oboževalk mu nikoli ni manjkalo, a že nekaj časa je njegovo srce v rokah lepotice, ki je zdaj prevzela tudi njegov priimek.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Ni bilo malo oboževalk in navijačic, ki so že pred leti vrgle oko na postavnega in zelo čednega slovenskega rokometaša, a ta je zdaj varno pod streho. Niz romantike na slovenski sceni se nadaljuje, minuli konec tedna se je zgodila pravljična poroka nekdanjega slovenskega reprezentanta Vida Kavtičnika in njegove Sare Rojnik, ki je po poroki prevzela njegov priimek. 

Čeprav veselega dogodka nista prav zelo obešala na veliki zvon, sta nekaj utrinkov s svojega "dneva najlepših sanj" na družbenih omrežjih vendarle delila. On je celo objavil posvetilo svoji ženi: "V družbi najinih najbližjih sva preživela dan, napolnjen z ljubeznijo, smehom in solzami sreče. Moje srce je napolnjeno s hvaležnostjo, da sem našel svojo partnerico v zločinih, svojo dušo dvojnico za vse pustolovščine, ki so še pred nama."

Kratek vpogled v slavje odpira tudi kratek posnetek na Instagramu. Mladoporočenca sta bila res čudovita. Ona v pravljični beli obleki z dolgimi rokavi, visokim ovratnikom, prešiti s čipko in bleščečimi kristalčki, v rokah je držala šopek belega cvetja, on ves eleganten v črni obleki, beli srajci in kravati. 

Vid Kavtičnik sicer v življenjih športnih navdušencev ostaja še kako prisoten, saj uživa v delu komentatorja, v veliko veselje mu je tudi ustvarjanje podkasta Šport 1 na 1 z Vidom Kavtičnikom.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta