(FOTO) Nov parček na sceni? Ilka Štuhec dopust preživlja z znanim Mariborčanom. Pravita, da je čarobno ...

D.Ži
24.05.2024 10:13

Čare južne Azije te dni raziskuje naša smučarska zvezdnica, a tega ne počne sama ...

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Ilka Štuhec te dni uživa na Šrilanki v družbi Denisa Janežiča. 
Jaka Gasar

No, tole je pa zanimiv dopust. Iz več razlogov. Naša smučarska zvezdnica Ilka Štuhec te dni uživa na Šrilanki. Otoška država v Indijskem oceanu je s svojo zgodovino in naravnimi lepotami zanimiva že sama po sebi, Ilka pa ji je očitno dodala še ščepec romantičnosti. Prav razmetava z dopustniškimi utrinki ravno ne, na Instagramu pa je pristalo ravno dovolj sebkov, da smo izvedeli, da na dopustu ni sama. V skupni objavi jo je označil Denis Janežič.

Športnika skupaj odkrivata južno Azijo. Denis je nekdanji mariborski karateist, zadnje čase pa je bolj aktiven kot snemalec in fotograf.

Denis Janežič je pred časom gostoval tudi v Večerovi rubriki Grema na kafe. 
Andrej Petelinšek

Denis je ob fotografijah zapisal: "Biti turist in raziskovati Šrilanko. Od zlatega peska plaže Mirissa do meglenih višin Elle do Sigiriye, najina šrilanška pustolovščina ni bila nič drugega kot čarobna."

Glede na to, da Ilka ne slovi kot avtorica potovalnih dokumentarcev, je težko verjeti, da je postavni Denis z njo le kot snemalec, zato mnogi ugibajo, ali se je med njima razplamtel ogenj ljubezni. Roko na srce, če sta, sta res zelo simpatičen par.

Beni Matt in Ilka Štuhec leta 2019
Andrej Petelinšek

Ilka je sicer nekoč bila v zvezi s Švicarjem Benijem Mattijem, vodjo tekmovalnega oddelka švicarskega podjetja Stöckli. Razšla sta se, neuradno tudi zato, ker se noben od njiju ni bil pripravljen preseliti v drugo državo. 

Grema na kafe z Denisom Janežičem: V Mariboru lahko živiš sanje

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta