Težke besede bivšega kraljičinega piarovca: "Če bi bila Diana še živa, se Harry nikoli ne bi poročil z Meghan"

D.Ži
20.05.2024 11:32

Nekdanji tiskovni predstavnik pokojne kraljice je v odmevni izjavi med vrsticami povedal, kaj si v resnici misli o zakonu "ubežniškega" princa Harryja.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Princesa Diana s Harryjem in Williamom v zabaviščnem parku leta 1993.  
Profimedia

Vojvoda in vojvodinja sussekška sta se poročila na razkošni kraljevi poroki v cerkvi sv. Jurija v Windsorskem gradu pred šestimi leti, danes pa Harry in Meghan živita v medijsko zelo spremljanem zakonu, v katerem imata dva otroka – sina Archieja in hčerko Lilibet. Toda Dickie Arbiter, nekdanji tiskovni predstavnik pokojne kraljice Elizabete II., ki je to delo opravljal med letoma 1988 in 2000, je za Times Radio povedal, da verjame, da se par ne bi poročil, če bi bila princesa Diana še živa, poroča The Mirror.

Princ Charles in princesa Diana s sinovoma pri španski kraljevi družini na Mallorci.  
Profimedia

"Morda me bodo mnogi za to kritizirali, a če bi bila princesa Diana še živa, dvomim, da bi se Harry poročil z Meghan," pravi Arbiter.

Diana je bila do svojih fantov zelo zaščitniška.   
Profimedia

Dodal je, da verjame, da bi Harry, če bi bila njegova mama še živa, najbrž izbral drugačno življenjsko pot. "Diana je bila zelo zaščitniška do svojih fantov, bila sta njena fanta. Ščitila ju je in zaščitila bi jih pred vsakim, za katerega bi mislila, da ni prava oseba zanju," je sklenil nekdanji tiskovni predstavnik, ki je med vrsticami tako povedal, da se mu Meghan za princa Harryja ne zdi prava izbira. 

Princ Harry je danes poročen z vojvodinjo Meghan. Kako bi se zdela Diani, žal ne bomo nikoli izvedeli.  
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta