(FOTO) Breskvica! Nika Urbas pokazala, kakšno spodnje perilo se najlepše prilega njeni izklesani postavi

D.Ži
27.09.2022 10:30

Naša najbolj damska modna mačka je ljubiteljica prefinjenih spodnjih hlačk in nedrcev, kar rada pokaže tudi svojim spletnim sledilcem.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Miro Majcen/Pro Plus

Zadnje dni smo jo spet pogosto videvali na malih ekranih, saj je poznavalsko komentirala vzdušje okoli pogreba kraljice Elizabete II.. V Veliki Britaniji je dolgo živela in ustvarjala, zato državo več kot dobro pozna. A bolj kot s kraljevskimi zadevami Niko Ambrožič Urbas še vedno povezujemo z modo. Odlična oblikovalka in zaprisežena modna mačka obožuje lepa oblačila, tudi sama je skozi leta zgradila izpiljen, prepoznaven osebni slog, ki navdihuje njene številne spletne sledilce. Rada se pokaže v raznih oblačilih, v katerih pozira v manekenski maniri. Kar zanjo niti ni prav poseben izziv, saj je v vrhunski formi. O tem smo se prepričali tudi med poletjem, ko je zapeljivo pokazala nekaj trendovskih kopalk.

Tokrat je svoje instagramovske sledilce, ki jih je skoraj 25 tisoč, razveselila z novim spodnjim perilom. "Rdeče perilo ni ravno za vsak dan, roza je pa včasih malce melanholična. Barva breskve je pa ravno nekje vmes in tako zelo univerzalna. Tole jesen sem dejansko na misiji, da v svoj predal s perilom vnesem malce več življenja (praktično vse, kar imam v njem, je beige). In to je to!," razmišlja o hlačkah in nedrcih Nika.

Všečki dežujejo, ne samo na račun lepe barve perila, temveč na Nikino izklesano postavo nasploh. Zagotovo je z objavo koga nagovorila k osvežitvi domače zaloge intimnih kosov.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta