(FOTO) Iskrena kot še nikoli: Ana Klašnja priznala, da je za vitko postavo stradala

A.L.
22.04.2024 08:55

V pogovoru je priznala, da ji je bilo marsikdaj težko, preizkusila je tudi številne diete.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Balerina in žirantka šova Slovenija ima talent Ana Klašnja že leta vzdržuje vitko postavo, ki je nujna tudi za opravljanje njenega dela. Marsikdo se sprašuje, kako 44-letnici uspe ohranjati tako vitko linijo. Brez odrekanj nekoč ni šlo, je priznala.

"Večini javnosti bi se to zdelo hecno, a sem bila ves čas malce preobilna za balet. Ko pa hodim po cesti, rečejo, da sem čisto presuha. Od nekdaj rada jem. Vedno sem imela bolj polna lička, zaobljene boke in je bilo treba paziti," je pred časom povedala za Njena.si. V pogovoru je priznala, da ji je bilo marsikdaj težko, preizkusila je tudi številne diete. "Ko si mlajši, delaš neumnosti in se nenadzorovano odrekaš hrani. Odkar sem mama, mi ni treba več paziti. Lahko pojem kar koli in kilogramov ni."

Ani ni tuje niti stradanje. "Nekoč sem za vlogo Giselle tri mesece prav hirala, nisem jedla nič, razen malo rib, mesa in sadja ter pila kavo," je bila povsem iskrena za Njena.si.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta