(FOTO) Je mogoče, da je ta lepotica dopolnila že 70 let?

A.L.
12.02.2024 09:44

Christie je bila na vrhuncu slave v 70. in 80. letih prejšnjega stoletja, a tudi danes je videti naravnost izvrstno.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Manekenka sicer ne zanika, da si občasno privošči tudi kakšen lepotni poseg.
Profimedia

Slavna igralka in manekenka Christie Brinkley je nedavno proslavila 70. jubilej, a ob pogledu na njene fotografije bi večina pomislila, da ima vsaj dvajset let manj. Rojstni dan je svetlolasa lepotica proslavila tudi z objavo fotografije, na kateri pozira v kopalkah. Ne le, da na njenem obrazu ni vidnih gub, tudi njena postava je takšna, ki bi ji jo zavidale pol mlajše ženske.

"To so sedemdeseta in ni se ti treba ničesar bati, saj je lahko to leto tvoje najljubše! Vse je v tvojih rokah, v tvoji moči je. Izberi praznovanje namesto skrivanja," je pod fotografijo zapisala Christie. In še: "Veš, kaj moraš storiti, telovadi in se pravilno prehranjuj, uporabljaj zaščito pred soncem in ne sedi pod stropnimi lučmi! Bodi radoveden, raziskuj in se odpravi na pustolovščine, a ne pozabi spakirati zobne proteze. Nasmej se in ljubi z vsem, kar premoreš ... In obljubim, da bo tudi pri 70 vse v redu!"

Manekenka sicer ne zanika, da si občasno privošči tudi kakšen lepotni poseg, ki ji pomaga pri ohranjanju mladostnega in svežega videza. Nekoč je razkrila, da se poslužuje tretmajev s xeominom, ki je podoben botoksu. Ob tem je poudarila, da z njim ne pretirava in da si ga vbrizgava samo v področje med obrvmi.

Christie je bila na vrhuncu slave v 70. in 80. letih prejšnjega stoletja, ko je krasila naslovnice znanih modnih revij in bila eden glavnih modelov na revijah največjih oblikovalskih hiš.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta