(FOTO) Je to najlepša 64-letnica na svetu?

A.L.
12.08.2018 18:57

Številni ugibajo, ali je zvezdnica šla pod nož.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Instagram

Christie Brinkley je v sedemdesetih letih prejšnjega stoletja polnila naslovnice največjih modnih revij in pritegnila pozornost kjerkoli se je pojavila. Legendarna supermanekenka pa v letih po končani karieri nikakor ni odšla v pozabo. Brinkleyjeva namreč izgleda povsem mladostno, zato se mnogi sprašujejo, ali je to najlepša 64-letnica na svetu
{instagram}https://www.instagram.com/p/BlDtdG1n536/?taken-by=christiebrinkley{/instagram}
Kljub temu, da danes mineva že 45 let, odkar jo je v Parizu odkril profesionalni fotograf, 64-letnica še vedno izgleda kot manekenka. Je skrivnost njenega mladostnega videza v plastičnih operacijah ali dobrih kozmetičnih pripomočkih? Znano je, da je Birkleyjeva lastnica kozmetične znamke, kjer proizvajajo številne lepotne produkte. A kot se sprašujejo mnogi, je po 60. letu dovolj le uporaba krem, ki zagotavljajo brezhiben videz?
{instagram}https://www.instagram.com/p/BkSuLm9Hz0g/?taken-by=christiebrinkley{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/BmOXXDrHSVI/?taken-by=christiebrinkley{/instagram}
Številni tuji mediji so že večkrat primerjali fotografije zvezdnice iz različnih časovnih obdobij. Medtem ko nekateri trdijo, da je supermanekenka šla pod nož, drugi zagovarjajo naraven videz. Vsi pa so si enotni o tem, da je 64-letnica videti izvrstno in da ji leta ne pridejo do živega.
{instagram}https://www.instagram.com/p/BmT9ZaQnhWC/?taken-by=christiebrinkley{/instagram}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta